UMSTBS najavljuje
Veliko mi je zadovoljstvo i čast da Vas pozovem na XIX Nacionalni Simpozijum Udruženja medicinskih sestara,tehničara i babica Republike Srbije s međunarodnim učešćem, koji će se održati u Vrnjačkoj Banji od 11. do 15. maja 2022. godine, u Hotelu”Breza”
Pročitajte više
UMSTBS najavljuje

Nacionalni simpozijum medicinskih sestara, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege, sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u hotelu “Omorika“ na Tari od 24.11.-28.11.2021.god. i  poziva lekare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare, ginekološko akušerske sestre-babice, stomatologe, saradnike iz zdravstvenih ustanova Republike Srbije i zemalja iz okruţenja, i nastavnike i profesore zdravstvene nege srednjih i visokih škola zdravstvene struke, da prijave stručni i/ili naučni rad, za učešće na Simpozijumu.

 

UMSTBS organizuje XVIII Nacionalni Simpozijum sa međunarodnim učešćem

u Vrnjačkoj Banji od 13.05.-17.05.2020. god. Plenarna tematika Simpozijuma je: Podrška razvoju dece tokom ranog detinjstva kroz podsticajnu negu"

Stručni odbor UMSTBS

Izveštaj sa Simpozijuma glavnih sestara i babica, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege, Tara, 27.11.-01.12.2019.godine

Tradicionalni Simpozijum glavnih sestara i babica, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege održan je na Tari, u hotelu „Omorika“ od 27.11. do 01.12.2019. godine u organizaciji Udruženja medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije i Nj.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.

Pročitajte više
Izveštaj sa 33. Simpozijuma medicinskih sestara-tehničara onkoloških institucija Republike Srbije

U organizaciji Sekcije sestara u onkologiji Udruženja medicinskih sestara i babica Republike Srbije, Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije  i Kancerološke sekcije Srpskog lekarskog društva , 08. novembra 2019. u hotelu “Crowne Plaza”  u Beogradu održan je 33. Simpozijum medicinskih sestara-tehničara onkoloških institucija Republike Srbije  tradicionalno u okviru 56. Kancerološke nedelje.

Pročitajte više