Izveštaj o realizovanom studijskom putovanju Moskva – Sankt Peterburg

U organizaciji Udruženje medicinskih sestar-tehničara i babica Republike Srbije, u periodu od 16.09.-22.09.2018 godine, preko agencije Evro-turs, realizovano je studijsko putovanje Moskva – Sankt Peterburg. Učesnici na studijskom putovanju su bile medicinske setre iz zdravstvenih ustanova Beograda i Srbije, kao i predstavnici VMŠ iz Ćuprije.

Planirani program studijskog putovanja je u potpunosti realizovan uz svesrdnu podršku i angažman Evro-turs agencije. Izražavamo veliku zahvalnost njegovoj ekscelenciji ambasadoru gospodinu Slavenku Terziću, sekretarima ambasade R.Srbije u Moskvi, koleginicama iz univerziteta „Sečenov“ , kao i predstavnicima Ruske federacije sestara, naročito predsednici gđi Valentini Sarkisovoj i izvršnom direktoru za međunarodnu saradnju RNA Nataliji Serebrenikovoj na izuzetnom prijemu.

Posebnu zahvalnost izražavamo agenciji Evro-turs koja se maksimalno angažovala da ovo studijsko putovanje bude realizovano na kvalitetan način, a prijemi u institucije Rusije budu organizovani na visokom nivou, kako i  dolikuje  medicinskim sestrama Srbije.

Prijem u Ambasadi R.Srbije u Moskvi – vidi detaljnije....

Pročitajte više
Studijsko putovanje 16.09. – 22.09.2018.

     STUDIJSKO PUTOVANJE RUSIJA- MOSKVA- ST.PETERBURG

septembar  2018.  16.09. – 22.09.2018.

Pročitajte više
Studijsko putovanje - Štokholm

Poštovani,

Udruženje  medicinskih sestara, tehničara i babica  Republike Srbije organizuje   Studijsko putovanje  u periodu od  27.05.- 08.06.2016. godine posetom  zdravstvenih i obrazovnih institucija u Nemačkoj, Švedskoj, Danskoj i Austriji.

Pozivamo Vas  da budete deo tima sestara Zdravstvenih ustanova Srbije koje će i na ovom Studijskom putovanju imati mogućnost da razmene iskustava sa kolegama navedenih Evropskih država.

Pročitajte više
Nemačka - Belgija - Austrija
STUDIJSKO PUTOVANJE: Nemačka - Belgija - Austrija 02.10. - 11.10.2015.

 Udruženje  medicinskih sestara, tehničara i babica  Republike Srbije organizuje Studijsko putovanje  u periodu od  02 – 09.10.2015 godine posetom  zdravstvenih i obrazovnih institucija u Nemačkoj, Belgiji i Austriji.

Pročitajte više
STUDIJSKO PUTOVANJE : Italija-Francuska-Španija-Portugal 17.04. – 28.04.2015.

Studijsko putovanje u organizaciji Udruženja medicinskih sestara-tehničara i babica Republike Srbije je uvek novo,  neponovljivo iskustvo, odlična organizacija, izuzetan program i mnoštvo iznenadjenja. Takvo je naravno bilo i ovo studijsko putovanje. Obišli smo divne gradove Italije, Francuske , Španije i Portugala, ali izdvojiću Lisabon i posetu bolnici Santa Maria.

Pročitajte više