OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE UDRUŽENJA MEDICINSKIH SESTARA,TEHNIČARA I BABICA R.SRBIJE (UMSTBS)

Poštovane koleginice i kolege,

Obaveštavamo sve članove Udruženja medicinskih sestara,tehničara i babica R.Srbije (UMSTBS) i javnost, da je Udruženje sestara i babica zdravstvenih ustanova Beograda (beogradsko udruženje) neovlašćeno počelo da koristi deo iz mejl adrese našeg  republičkog udruženja UMSTBS za njihove elektronske testove, na žalost opet u cilju zbunjivanja i uznemiravanja našeg članstva.

U cilju tačnog informisanja članstva ističemo da, Udruženje medicinskih sestara,tehničara i babica R.Srbije(UMSTBS) koristi za svoju onlajn platformu domen i adresu http://platforma.umsts.org uz zvaničnu mejl adresu umstbs@gmail.com, a novoosnovano beogradsko udruženje neovlašćeno je napravilo adresu UMSTBS@gmail.com, lažno se predstavljajući kao članica UMSTBS, što nikada nisu bili, niti će biti. Zato  Vas još jednom obaveštavamo da adresa za elektronske testove beogradskog udruženja  UMSTBS@gmail.com ne pripada Udruženju medicinskih sestara,tehničara i babica R.Srbije (UMSTBS). Velika slova UMSTBS su zvanično skraćeni naziv Udruženja medicinskih sestara, tehničara i babica R.Srbije, kako je registrovano i u APR-u, što predstavlja autorsko delo i pravo našeg udruženja. Svako neovlašćeno korišćenje  naziva našeg udruženja, kao i zvanične skraćenice UMSTBS, što je učinilo beogradsko udruženje, predstavlja povredu autorskog prava i podleže zakonskim sankcijama.

Uvažene koleginice i kolege ne dozvolite da Vas zavedu isprazna obećanja već kompromitovanih ljudi, koja se služe nečasnim radnjama krađom dela mejl adrese kako bi zavaravala koleginice, pokušavajući da steknu članstvo koje nemaju, uz naravno visoku članarinu.

Udruženje medicinskih sestara, tehničara i babica R.Srbije(UMSTBS) je tu za vas – svoje članstvo, zajedno da prebrodimo sadašnju tešku epidemiološku situaciju u vezi Kovida 19, i u Novoj 2021 god da nastavimo tamo gde nas je Kovid 19 prekinuo u stručnim aktiv nostima.

Srećnu Novu 2021 god, zdravlje lični i profesionalni prosperitet, želi Vam Udruženje medicinskih sestara,tehničara i babica R.Srbije (UMSTBS).

 

                                                                                                    Predsednik Udruženja
                                                                                                        Dijana Otašević