Simpozijum Tara 2016. godine

Poštovane koleginice i kolege,

cenjeni saradnici,

Pred nama je Simpozijum glavnih sestara i babica, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege, koji će se održati od 23.-27.11.2016. na Tari u Htelu „Omorika“.

Još jedan novembar,  kada se tradicionalno  okupljamo u nameri da plenarnom tematikom  i saopštenjem stručnih radova, skrenemo pažnju šire javnosti o značaju sestrinske profesije i razmenimo iskustva  iznoseći  primere dobre  stručne prakse.

Simpozijum je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije za lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare i babice.

Poštovane koleginice i kolege, cenjeni saradnici kao i predhodnih godina, i za ovaj novembarski Simpozijum očekujemo da će te se  odazvati pozivu Udruženja medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srbije,  prijaviti  prezentaciju stručnog rada, iznoseći primere dobre stručne prakse iz vaše zdravstvene ustanove, i time date doprinos kako ličnoj i profesionalnoj afirmaciji, tako i u predstavljanju zdravstvene ustanove.

Komforni uslovi smeštaja i rada u Hotelu „Omorika“ na Tari, pitoma planina Tara odenuta prirodnom lepotom, svakom namerniku  mami osećaj zadovoljtva. Neka taj osećaj bude vodilja za sve zainteresovane poštvane saradnike, koleginice i kolege da se i ovog novembra radno družimo na Tari.

S poštovanjem,

 

Beograd,                                                                           Predsednica Udruženja

01.09.2016.godine                                                            Dijana Otašević, s.r.

 

Sadržaj simpozijuma