Simpozijum na Tari
Saopštenje o Simpozijumu UMSTBS

Poštovani saradnici, koleginice i kolege

Zbog učestalog javljanja u sedište udruženja i nejasnoća u vezi sa Simpozijumom koji će se održati na Tari, želimo da vas  podsetimo da će se Simpozijum UMSTBS održati u periodu  od   29 novembar - 3 decembar 2017, što je za naše Udruženje medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srbije tradicionalno, a za učesnike prepoznatljivo.

Pročitajte više
Sa sastanka naučnog odbora UMSTBS 24.6.2017. u Beogradu

КОНСТИТУВНИ САСТАНАК НАУЧНОГ ОДБОРА (НО) одржан је у суботу 24. јуна са почетком у 10.00 часова у просторијама Удружења (Ресавска 28). Састанку су присуствовале:

- почасна чланица Научног одбора проф. др Љиљана Миловић,

- проф. др сци Драгана Милутиновић

- Медицински факултет Нови Сад – председница НО

- проф. др сци Дивна Кекуш, Висока здравствена школа струковних студија Земун

- доц. др сци Драгана Симин

- Медицински факултет, Нови Сад

- др вет.мед. Верица Миловановић, вмс, Војномедицинска академија Београд и

- председница Удружења Дијана Оташевић, смсс.

Састанку оправдано због раније организованих пословних обавеза нису присуствовали: Душанка Тадић, дипл.дефектолог, наставник Висока здравствена школа струковних студија Земуни проф. др Миле Деспотовић, Висока здравствена школа струковних студија Ћуприја.

4th PNAE Congress on Paediatric

Save the dates for the 4th PNAE Congress on Paediatric Nursing!

Više informacija pročitajte ovde.

Beograd, Sednica Skupštine UMSTBS

Na osnovu izmena i dopuna Statuta UMSTBS, usvojenom u APR 24.03.2017 godine, na sednici Skupštine UMSTBS,održanoj 09.04.2017 godine u Beogradu, svi rukovodeći, stručni i naučni organi izabrani u prethodnom sazivu Skupštine, su razrešeni dužnosti, a u skladu sa zakonom i odredbama važećeg Statuta, izabrani su novi organi UMSTBS.

Kompletan izveštaj sasednice preuzmite ovde.

Organi UMSTBS

Na osnovu  izmena i dopuna Statuta UMSTBS,  usvojenom u APR  24.03.2017 godine, na sednici  Skupštine UMSTBS, održanoj  09.04.2017 godine u Beogradu, svi rukovodeći, stručni i naučni  organi  izabrani u  prethodnom  sazivu Skupštine,  su razrešeni dužnosti, a u skladu sa zakonom i odredbama  važećeg Statuta, izabrani su novi organi UMSTBS.

Vidi detaljnije