IZVEŠTAJ SA 36.SIMPOZIJUMA MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA ONKOLOŠKIH INSTITUCIJA REPUBLIKE SRBIJE
U organizaciji Sekcije sestara u onkologiji Udruženja medicinskih sestara ,tehničara i babica Republike Srbije, Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i Kancerološke sekcije Srpskog lekarskog društva, 01.i 02.decembra 2023.godine u renoviranom “Sava cemtru ” u Beogradu ,održan je 36. Simpozijum medicinskih sestara-tehničara onkoloških institucija Republike Srbije,tradicionalno u okviru jubilarne 60. Kancerološke nedelje.
Pročitajte više
UMSTBS najavljuje
Veliko mi je zadovoljstvo i čast da Vas pozovem na XIX Nacionalni Simpozijum Udruženja medicinskih sestara,tehničara i babica Republike Srbije s međunarodnim učešćem, koji će se održati u Vrnjačkoj Banji od 11. do 15. maja 2022. godine, u Hotelu”Breza”
Pročitajte više
UMSTBS najavljuje
Nacionalni simpozijum medicinskih sestara, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege, sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u hotelu “Omorika“ na Tari od 24.11.-28.11.2021.god. i  poziva lekare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare, ginekološko akušerske sestre-babice, stomatologe, saradnike iz zdravstvenih ustanova Republike Srbije i zemalja iz okruţenja, i nastavnike i profesore zdravstvene nege srednjih i visokih škola zdravstvene struke, da prijave stručni i/ili naučni rad, za učešće na Simpozijumu.  
Pročitajte više
UMSTBS organizuje XVIII Nacionalni Simpozijum sa međunarodnim učešćem
u Vrnjačkoj Banji od 13.05.-17.05.2020. god. Plenarna tematika Simpozijuma je: Podrška razvoju dece tokom ranog detinjstva kroz podsticajnu negu" Stručni odbor UMSTBS
Pročitajte više
Izveštaj sa Simpozijuma glavnih sestara i babica, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege, Tara, 27.11.-01.12.2019.godine
Tradicionalni Simpozijum glavnih sestara i babica, sestara i babica iz prakse i profesora zdravstvene nege održan je na Tari, u hotelu „Omorika“ od 27.11. do 01.12.2019. godine u organizaciji Udruženja medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije i Nj.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.
Pročitajte više