Obaveštenje
UMSTBS je održalo dva programa KE 23.01.2024. u KBC „Zvezdara“ u Beogradu
Pročitajte više
OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE UDRUŽENJA MEDICINSKIH SESTARA,TEHNIČARA I BABICA R.SRBIJE (UMSTBS)
Poštovane koleginice i kolege, Obaveštavamo sve članove Udruženja medicinskih sestara,tehničara i babica R.Srbije (UMSTBS) i javnost, da je Udruženje sestara i babica zdravstvenih ustanova Beograda (beogradsko udruženje) neovlašćeno počelo da koristi deo iz mejl adrese našeg  republičkog udruženja UMSTBS za njihove elektronske testove, na žalost opet u cilju zbunjivanja i uznemiravanja našeg članstva.
Pročitajte više
Srećni praznici!
Srećne Božićne i novogodišnje praznike želi Vam Udruženje medicinskih sestara-tehničara i babica Republike Srbije.
Pročitajte više
Obaveštenje
Poštovane koleginice i kolege,Obaveštavamo vas da će se ovogodišnja 57. Kancerološka nedelja, u organizaciji Kancerološke sekcije Srpskog lekarskog društva, održati 26. decembra 2020. godine u vidu jednodnevnog online simpozijuma sa temom: Inovacije u dijagnostici i lečenju raka dojke.Učešće je besplatno za sve registrovane učesnike. Molimo vas da se registrujete putem donjeg linka.Simpozijum, nakon što se registrujete, možete pratiti i aktivno učestvovati preko vašeg računara, tableta ili pametnog telefona.
Pročitajte više
Obaveštenje
U okviru  partnerstva sa Ministarstvom zdravlja R.Srbije i UMSTBS za sprovodjenje Kampanje za higijenu ruku,  u cilju edukacije zdravstvenih radnika i saradnika,  na onlajn platformi UMSTBS, postavljen je elektronski test na temu "Značaj higijene ruku zdravstvenih radnika i saradnika u okviru Covid-19 epidemije", koji je akreditovan Odlukom ZSS br 153-02-840/2020-0; br akreditacije programa   D-1-623/20 za: lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, specijaliste epidemiologije, medicinske sestre, zdravstvene tehničare i babice. Učesnici onlajn edukacije ostvaruju 5 licencnih bodova. Organizator onlajn edukacije je Udruženje medicinskih sestara-tehničara i babica R.Srbije.
Pročitajte više